Alla inlägg under april 2010

Av Malin - 25 april 2010 11:20

Min söndag känns helt plötsligt inte lika värdelös längre.


Min storebror kommer hem någon gång i eftermiddag och ikväll blir det grillning. Innan dess ska jag också försöka pressa i solen (även om det bara är 10 grader).


Igårkväll fick jag även reda på att Niclas stannar till onsdag-morgon istället för tisdag-kväll. Han hade pluggat för flera dagar i fredags så han hade lite tid över till mig. Känns jätteskönt att vi inte behöver stressa och ha tider att passa.

Av Malin - 25 april 2010 08:41

       

 

En gång i tiden gick jag på handel och läste exponering. Vi hade ganska roligt med våra skyltdockor..


Av Malin - 24 april 2010 20:08

           


Jag gjorde en film på Mers hemsida. Jag skickade den både till mailen och facebook men eftersom den inte verkar vilja komma upp får ni en förhandstitt i bloggen.


(Klicka på bilderna för att de ska synas bättre)

Av Malin - 24 april 2010 16:15

Hemma efter 7 långa timmar i Malmö. Jag orkar inte skriva hur mycket som helst efter att bara fått 5 timmars sömn inatt, men herregud vad folk är snåla. Jag sa till en kvinna att jag ville ha 10 kr/plagg och 25 kr för 3 plagg. Hon blev förbannad och skulle verkligen inte betala en 5:a extra på ett plagg trots att hon skulle ha 3. Hon ville ha 3 plagg för 20 kronor istället...


Sista halvtimmen ville jag ha 5kr/plagg och då var det en tant som inte ville betala "så mycket" eftersom det var rynkigt... Kan tillägga att jag betalt ca, 200 kronor för den klänningen. Hon kan minsann aldrig gå in på H&M utan att få en hjärtinfarkt...


Hur som helst fick man sig några goda skratt på andra människors beskostnad. Det var en "Skandinavisk man" i medelåldern som köpte ett par röda klackskor.. (99,9% av människorna där är invandrare).


Nu är jag ordentligt seg. Kvällen firas med pizza och förhoppningsvis ett telefonsamtal från prinsen. Jag känner att jag behöver honom.

Hur som helst gick vi 991 kronor plus efter att vi betalt bensin och bord. Det känns extra bra det mest var mina saker och jag fick behålla pengarna själv.


Av Malin - 23 april 2010 20:15

Imorgon ringer väckarklockan 5.45 och klockan 7 kör jag och mamma till Malmö. Jag hoppas att vi blir av med lite i alla fall..


Nästa vecka ser ut såhär:

Måndag - Niclas kommer på kvällen

Tisdag - 2½ år, förhoppningsvis picknick och Niclas åker hem igen.

Onsdag - obokat

Torsdag - Åka till Malmö och umgås med Malin

Fredag - fira Valborg i Lund

Av Malin - 23 april 2010 16:46

Jag har hunnit med massor idag.


Jag vaknade inte förrän efter tio imorse, vilket är väldigt ovanligt i min värld. Jag brukar alltid gå upp runt åtta annars.


Hur som helst blev det frukost framför tv:n tills pappa kom hem strax innan tolv och då började jag med att städa rummet. Jag bytade sängkläder, tvättade, damsög och torkade golvet. Mitt i min städning upptäckte jag att vår TaxFree-katalog hade kommit så det blev en liten paus. Det visade sig även att pappa hade köpt med sig bröd hem.


Strax innan ett kom mamma hem och  efter det körde vi iväg med cabben. Det blev en 2½ timmars lång runda där vi bland annat var i Trelleborg, Höllviken och Skanör Falsterbo. Jag får väl erkänna att det är lite charmigt på det hållet, men det är ingenting jämfört med Österlen eller Båstad.


Nu blir det strax middag och ikväll skall jag hålla fredag med glass och saltlakritsströssel.

Av Malin - 22 april 2010 18:33

Jag avskyr verkligen denna veckan. Ingenting känns roligt. Jag har inte heller något att se framemot (förutom att bli av med kläder på lördag). Denna omgången är jag och Niclas ifrån varandra i 10 dagar. Den enda dagen han är ledig denna veckan är imorgon men då ska han spela laserdome med hans killkompisar.


Det är tänkt att vi ska ses på tisdag då vi firar 2½ år. Förhoppningsvis har vädret blivit lite mer stabilt så vi kan åka iväg på picknicken och om vi har tur så får vi åtminstone en natt tillsammans.


Sen är det tänkt att vi ska ses igen på fredagen (förmodligen eftermiddagen) och fira Valborg i Lund med hans gamla klasskamrater från gymnasiet. Resten av helgen skall han jobba .. igen.. (Tror det blir den sjunde helgen i rad). Det "tråkiga" är att vi inte får någon tid över till oss, vilket vi verkligen behöver..

Av Malin - 22 april 2010 16:39

    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards